Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ένας κήπος με λεμόνια

Δεν ξέρω για ‘σας, αλλά εγώ προσωπικά προσπαθώ να ευχαριστιέμαι κάθε στιγμή του καλοκαιριού, ακόμα όταν είμαι στο κλεινόν άστυ! Έτσι, εκτός από τις παραλίες, αγαπώ τις ταράτσες και ακόμα περισσότερο τους κήπους! Για έναν τέτοιο – εξαιρετικό μάλιστα – θα σας μιλήσω!

Ο Λεμονόκηπος που λες, βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια (Αγ. Τριάδας 11) και εκτός από το υπέροχο εσωτερικό του μαγαζιού, διαθέτει λατρεμένη πλακόστρωτη αυλή, γεμάτη δέντρα και πολύχρωμα τραπεζάκια!

Στον κατάλογό του θα βρεις τεράστια ποικιλία ορεκτικών και κυρίως πιάτων, σερβιρισμένα σε μεγάλες, χορταστικές μερίδες! Εμείς δοκιμάσαμε τις τηγανητές πατάτες της μαμάς, χοντροκομμένες και ξεροψημένες, όπως πρέπει δηλαδή! Ενθουσιαστήκαμε δε, με τα γεμιστά μανιτάρια με τυριά και σύγκλινο Μάνης (ε ναι λοιπόν, τελικά δεν είχε blue cheese!). Δεν υπάρχουν! Δοκιμάστε τα όπως και δήποτε! Και τέλος, τσακίσαμε τα γλυκά και ζουμερά πανσετάκια με καραμελωμένα κρεμμύδια!

Εκτός από τα μπιχλιμπίδια (βλ.ορεκτικά) και τα της ώρας (βλ.ψητά), θα βρεις και θαλασσινά, μαγειρευτά καθώς και spaghetti! Ο λογαριασμός ιδιαίτερα φιλικός για την ποσότητα και την ποιότητα του φαγητού, αλλά και για τον υπέροχο, δροσερό χώρο που σε κάνει να νιώθεις λες και είσαι σε κάποιο χωριουδάκι!
Εν ολίγοις, στα προτεινόμενα και μάλιστα βάλτο στα άμεσα! Εγώ; θα ξαναπάω ασυζητητί! 
 
Hasta la próxima,

Noutsi.
Υ.Γ. Θα επανέλθω και με άλλη πρόταση κήπου!! J

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου