Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ποτό για… αναποφάσιστους!

η φωτό είναι από το προφίλ fb του μαγαζιού
 
Η ιδέα φίλων να βρεθούμε για ποτό στο 9Β Home Bar στο Χαλάνδρι, το προηγούμενο Σάββατο, μου φάνηκε εξαιρετική, καθώς είχα ακούσει ότι πρόκειται για έναν καινούργιο χώρο με ωραία ποτά και καλή μουσική!
Φτάνοντας στον πεζόδρομο της οδού Θουκυδίδου (9Β – εξ’ού και η ονομασία!), βρήκαμε εύκολα το μαγαζί που στεγάζεται σε μία όμορφη μονοκατοικία! Μπαίνοντας δε, χρειάστηκα ελάχιστο χρόνο μέχρι να εξοικειωθώ με το περιβάλλον! Η διακόσμησή του απλή, αλλά και ζεστή ταυτόχρονα. Η μπάρα του αρκετά μεγάλη, ενώ από τα ψυγεία με τις γυάλινες πόρτες, μπορείς να προετοιμάσεις την επιλογή σου – μέχρι να έρθει η σερβιτόρα για την παραγγελία!
Αλλά η αλήθεια τελικά – σε σχέση με όσα είχα ήδη ακούσει - ήταν ακόμα καλύτερη! Το μαγαζί συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου!  Από τη μία προσφέρει μία καλή ποικιλία από κοκτέιλ, πολλές ετικέτες κρασιών και μπύρες… Από την άλλη; τα ποτά συνοδεύονται από γευστικότατα tapas!!
Η μουσική κινείται μεταξύ Funky Soul και Jazz, ενώ η ένταση είναι τόση… όση ακριβώς χρειάζεσαι για να κουνηθείς χαριτωμένα στους ρυθμούς της, αλλά ταυτόχρονα, σου επιτρέπει να ανταλλάξεις και μία κουβέντα με την παρέα σου!! Εύγε! Δεν είναι όλα τα μαγαζιά για τρελό χορό!
Δοκιμάσαμε κάποια κοκτέιλς, των οποίων η τιμή παρεμπιπτόντως ήταν ιδιαιτέρως λογική – ήτοι 8€ - ενώ οι επιλογές μας σε μπύρες ήταν λίγο-πολύ από τις γνωστές στο ευρύ κοινό! Όλοι πάντως δηλώσαμε ικανοποιημένοι από την επιλογή μας!!
Εν κατακλείδι, αν δεν έχεις αποφασίσει τι ακριβώς τραβάει η όρεξή σου – μεταξύ κοκτέιλ, μπύρας και κρασιού – έχεις και μία λιγουρίτσα, και σου αρέσει η εν λόγω μουσική, προτείνω να το επισκεφτείς πάραυτα! Μπορείς είτε να ξεκινήσεις εκεί την έξοδό σου, είτε - αν δεν είσαι για πολλά - να παραμείνεις εκεί! Άλλωστε έχεις πολλά να δοκιμάσεις!! 
 
Hasta la próxima,
Νούτσι.
Υ.Γ.: Έχε χάρη που ήταν ο "άγνωστος στρατιώτης" μαζί μας, διαφορετικά θα σας εξέθετα όλους έναν-έναν. Με ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις κ.λ.π.!!

6 σχόλια:

  1. Θα το τιμήσω και θα σας ενημερώσω...

    Μια πληγωμένη κόρη
    ζαχαροπλάστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορούμε να πάμε και μαζί! Αν θες...
      Υ.Γ. Ακόμα περιμένουμε γλυκό... πληγωμένη!!

      Διαγραφή
  2. Οι φίλοι του άγνωστου στρατιώτη δε φοβούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή