Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ένα Colibri κάνει tweet!!


Σάββατο μεσημεράκι, μετά από ένα «απολαυστικό» τρίωρο στα μαγαζιά με φίλες (ε ναι λοιπόν, η γνωστή αγαπημένη γυναικεία συνήθεια!) και ενώ η λιγούρα έχει αρχίσει να χτυπάει κόκκινο… έπεσε η ιδέα να πάμε για γρήγορο και φτηνό φαγητό στο “Colibri”, κάπου στο Παγκράτι. Η μία φίλη το είχε επισκεφτεί ήδη αρκετές φορές (και άλλες τόσες η γειτόνισσα ξαδέρφη!!) και μία mini περιγραφή του καταλόγου, μας έκανε να πάρουμε το δρόμο προς Παγκράτι στο πι και φι!!

Φτάνοντας στην οδό «Εμπεδοκλέους» και παρότι η λιγούρα που λέγαμε προηγουμένως, είχε δώσει βιαστικά τη θέση της στην original μεσημεριανή πείνα (!!), μου έκανε εντύπωση η υπέροχη γειτονιά! Μόλις δύο στροφές από την πολύβουη «Ευτυχίδου» και ξαφνικά βρεθήκαμε σε ένα δρομάκι με πεζοδρόμηση, μονοκατοικίες, ένα σχολείο… Ουάου! Λατρεύω αυτές τις γειτονιές!

Το δε μαγαζάκι μου άρεσε πάρα πολύ! Χωρίς περιττά «λούσα», με πολύ μικρό – αλλά όμορφο – εσωτερικό χώρο και αρκετά τραπεζάκια στον πεζόδρομο, το μαγαζί όχι απλά ήταν γεμάτο, αλλά περίμεναν και άλλες τρεις παρέες πριν από εμάς. Δεν παραπονεθήκαμε γιατί η φίλη μας είχε προϊδεάσει ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε πιθανότατα –να τα λέμε αυτά!

Τελικά δεν αργήσαμε να εξυπηρετηθούμε και κατόπιν σοβαρότατου meeting, καταλήξαμε να παραγγείλουμε 3 burgers, ένα πιάτο ζυμαρικών και μία σαλάτα! Παρεμπιπτόντως, το μενού αποτελείται αποκλειστικά από burgers, pizzas και ζυμαρικά (όχι… να τα λέμε ΚΑΙ αυτά!). Συγκεκριμένα, δοκιμάσαμε τα Chili Burger, Bacon Cheeseburger και Mushroom Cheeseburger, από τα οποία ξεχώρισα το πρώτο, ως το πλέον ιδιαίτερο, ενώ τα ζυμαρικά “penne di pollo” δεν ικανοποίησαν τις προσδοκίες που μας είχε δημιουργήσει η περιγραφή του καταλόγου! Τα burgers συνοδεύονται από μπόλικες πατατούλες και διάφορες επιλογές από sauce για να τις συνοδεύσεις, ενώ στοιχίζουν κάπου στα 7,5 €. Απ’ ότι μάθαμε φέρνουν και μικρές, φρεσκοψημμένες μπαγκετούλες με την παραγγελία. Δεν τις είδαμε ποτέ. Δεν είχαν προλάβει να ψήσουν… :(

Μετά από μερικές «γρήγορες» μπουκιές (το επίθετο σε εισαγωγικά για να προλάβω όσους ξέρουν πόσο εκνευριστικά αργά τρώω!) και το γνωστό αίσθημα κορεσμού (βλ. «στάνιαρα»), παρατήρησα ότι τα γύρω τραπέζια φιλοξενούσαν αποκλειστικά παρέες νέων, όλες πολύ ιδιαίτερες… αυτό που θα έλεγες ψαγμένες (με την καλή έννοια!). Έμαθα δε, ότι το μαγαζί έχει φανατικούς θαμώνες που το γεμίζουν σε καθημερινή βάση, ενώ διαθέτει και άλλα δύο «αδερφάκια», ένα ακόμα στο Παγκράτι και ένα στα Πετράλωνα.

Όσο για μένα; Με κέρδισε αρκετά ώστε να θελήσω να το επισκεφτώ ξανά, αλλά για θαμώνας… θα δείξει! Σίγουρα μου κίνησε την περιέργεια να δω και τα άλλα δύο και σίγουρα μπαίνει σε μία καλή θέση στη λίστα με τα προτεινόμενα!

Υ.Γ. To Colibri έρχεται αβίαστα και στο χώρο σου! Για όσους μένουν κοντά σε κάποιο Colibri παίζει και υπηρεσία delivery! (λάικ!)

Hasta la próxima,

Noutsi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου