Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Upcoming events της πόλης!


Αγαπάμε την Αθήνα για διάφορους λόγους. Ο σημαντικότερος όμως εξ αυτών –ίσως- είναι οι δυνατότητες που σου δίνει να κάνεις και να δεις πράγματα που θα έχανες, αν έμενες σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της χώρας. Ας δούμε λοιπόν μερικές προτάσεις που θα ισχυροποιήσουν την προτίμησή μας για την πόλη μας…


  • Depeche Mode live @ Terra Vibe Park: Αναμφισβήτητα το συναυλιακό γεγονός της χρονιάς είναι προ των πυλών. Την Παρασκευή 10 Μαΐου κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά το πολυαγαπημένο στο ελληνικό κοινό συγκρότημα και κάποιοι άλλοι να το ξαναδούν. Τέλος, για όλους εμάς που ζήσαμε το φιάσκο της τελευταίας συναυλίας – στην οποία δεν εμφανίστηκαν – θα είναι η ικανοποίηση μιας εμμονής, αλλά και του φόβου ότι δεν θα τους ακούσουμε ποτέ live!! P.S. Εισιτήρια -και λεφτά!- υπάρχουν! Από 30 € (23 € για ανέργους).
  • Athens 7th International Tattoo Convention: Οι καλύτεροι Έλληνες και ξένοι tattoo artist δίνουν ραντεβού στις 10-11-12 Μαΐου στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do. Θα δούμε διαγωνισμούς tattoo, Graffiti show, live music, shopping and trading area και άλλα πολλά, με είσοδο στα 10 € για μία ημέρα, ενώ για το τριήμερο στα 20 €.
  • Cyanna live @ Six D.O.G.S.: Για τους γνώστες, τα λόγια είναι περιττά. Για τους υπόλοιπους, πρόκειται για ελληνικό συγκρότημα με ξένο στίχο και μουσική που σε κάνει να αμφιβάλλεις για την καταγωγή του. Τσεκάρετε λοιπόν με το γνωστό τρόπο (βλ. youtube) τις 3 υπέροχες δισκογραφικές δουλειές των παιδιών και μη χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε για τελευταία φορά την παρουσίαση του the Undressed EP, στις 31/05. Αξίζει τον κόπο.
  • Έκθεση «Το ναυάγιο των Αντικυθήρων»: Η έκθεση που φιλοξενεί το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ήδη ένα χρόνο, έχει παρουσιάσει αξιοσημείωτη απήχηση στο κοινό και έτσι παίρνει παράταση μέχρι και το τέλος Αυγούστου. Προτείνω να γίνουμε τουρίστες στην πόλη μας και να το επισκεφθούμε λίαν συντόμως.
  • Ανθοκομική έκθεση Δήμου Κηφισιάς: Για 59η φορά το ιστορικό άλσος του δήμου φιλοξενεί ανθοκομική έκθεση από τις 7 έως και τις 26/5. Μικροί και μεγάλοι μπορούμε να περάσουμε μία βόλτα, να χαζέψουμε τα πολύχρωμα λουλουδάκια, να μάθουμε φυτά που δε γνωρίζουμε, να αγοράσουμε μερικά για να ομορφύνουμε τα μπαλκόνια μας (ενώ εμείς οι αλλεργικοί να σιχτιρίσουμε για άλλη μία φορά την, συμπαθέστατη κατά τα άλλα, αυτή εποχή… την Άνοιξη!).
  • Clutch Earth Rocker World Tour: Στις 27 Ιουνίου η παγκόσμια περιοδεία των Clutch θα κάνει στάση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Vox (Ιερά Οδός, Γκάζι) για μία και μοναδική συναυλία, ενώ την προηγούμενη ακριβώς ημέρα παίζουν στο Principal στη Θεσσαλονίκη. Να σημειωθεί δε ότι τη συναυλία της Αθήνας ανοίγουν οι δικοί μας Planet of Zeus! Δε χάνεται!

Hasta la próxima,

Νούτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου